Post by naizehnsensuscstar on Feb 11, 2022 13:29:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Pierre the Parrot ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Pierre the Parrot IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz qızılı aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Talking Pierre the Parrot 2022 version ▞▞▞
😎😎🌚🤤
Həqiqətən yaxşı proqramdır. Mən bu oyunu əbədi sevirəm. 😇💞💞💞💞💞💞
Edd
Mən bu oyunu sevirəm, amma suda tüstü oynaya bilmirəm, çünki o istəyir. Pro üçün
Bu mənim uşaqlıq oyunumdur! Həmişə sevirəm təəssüf ki, kranı aça bilməzsiniz (ödəməli olduğunuza görə) amma başqa cür mükəmməl-!
Həmişə sizdən telefon zəngini qeyd etməyi xahiş edir. Zərərli proqramdır
Çox gözəl oyun Bu oyun çox 0ne üçündür ona görə deməyin bu oyun yalnız uşaq üçündür bu oyun çox uşaq üçündür
Sadəcə kifayət qədər seçimləri yoxdur, siz bütün digər oyunlarınız kimi bir şey əlavə etməlisiniz👀👅👀
Talking Pierre the Parrot Meelelahutus cgz
Danışan körpü sevimli və gülməli idi. Bu Danışan körpüdən xoşum gəldi:-):-D
Pis
o, bu oyun həqiqətən əyləncə faydasız deyil və edə bilərsiniz. Bu işdə tonlarla və tonlarla edə bilərsiniz
Lavabo üçün həqiqətən 1,99 dollar? Bu gülüncdür, amma bu oyunu çox sevirəm, mən anadan Tom ilə danışmışam və bu mənə onu xatırladır! Ancaq sadəcə sink üçün qiymət həqiqətənmi?
ƏLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 👍🏻👍🏻👍🏻😘😘💋😘💖😂😊😊😁😍😋☺️☺️🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😀👍🏻😋😋
Mən bu proqramı çox sevirəm, çox gülməli, amma yeganə problem odur ki, bir az şiddətlidir, amma... MƏN SƏNİ HƏLƏ BU OYUNU BEŞ ULDUZDURRRRSSSSS SEVİRƏM 😍😍🤩🤩🤩🤩🤩💙💚💛🧡❤️🦄🦄🦄🦄
Bəli! Bu proqram o qədər gözəldir ki, and içirəm. Şəkillərə görə və real eyni uşaqlar üçün eynidir. həqiqətən mən bu oyunu sevirəm. Və ümid edirəm siz də oyunu quraşdırıb bəyənəcəksiniz❤ Təşəkkür edirəm💝
Bu oyun zəhmlidir, amma niyə bunu bəyənmirsiniz ki, danışan tom kainatı xoşdur
Jyxnxudhpssyxh narks lusail gst keyf kita khatha tue😇🩱 bye 1234567?
Bilmirem hansiniz duz deyirsiz
1.Tətbiq dizaynı yaxşı deyil 2. Tutuquşu tez danışır. 3. Əgər biz mətn lövhəsinə bir neçə mətn qoysaq, tutuquşu danışmalıdır, o seçimi qoymalıdır.
Möhtəşəm proqramlar. 5 ulduz verirəm
Normaldi 🖓🖒
Bu oyun çox sarsıdıcı və dəhşətlidir, çünki pierre bir sözü təkrarlayanda və sonra başqa bir sözü təkrarlayanda köhnə sözü deyir və mən qorxuram 2 ulduz.
Möhtəşəmdir. Ancaq sadəcə qrafikləri yeniləyin.
pierre lavaboya su səpə bilər və o, əşyaları yerə atır və biz də ona pomidorla vura bilərik! və o, musiqi edir! və boğucu şeyi sıxır və o sizin dediyinizi təkrarlayır və biz video çəkib dost olmaq üçün paylaşa bilərik! və dostlarla danışmaq həqiqətən əyləncəlidir! yaşıl papaq! yaşıl papağan görürsünüzsə, bu odur və proqramı quraşdıra bilərsiniz!
Suyu açmaq olmur
Bu oyun uşaqlar üçün heyrətamizdir, amma bizim üçün deyil
Gülməli oyundur, çox bəyəndim
Uşaqlar üçün darıxdırıcı, lakin əyləncəli
Bu proqram qəzaya uğramağa davam etdi və mənə oyunu oynamağa icazə vermədi.
faktiki tutuquşu kimi səslənmirdi və yavaş danışır, lakin qrafikləri yaxşıdır.
Bu, bütün həyatım boyu oynadığım ən pis oyundur, buna həmişəlik və həmişəlik nifrət edirəm
cox gozel
OMG ....... Mən o oyunu o qədər sevirəm ki....... çox parot o qədərdir. gülməli omg gülməyi dayandıra bilmirəm ona görə daha çox mini oyunlar əlavə edin
Düşünürəm ki, bu gerçəkləşən bir xəyaldır! Ey Tanrım, bu sadəcə heyrətamizdir! Həqiqətən heyrətamiz deyil, amma yenə də xoşuma gəlir
Mən o qədər zolaqlıyam ki, daha oynamaq istəmirəm, Angela və ya Tom olsa, daha əyləncəli olar.
Gözəl proqramdır, bunu bəyənirəm
Danışan Pierre
Adventure Escape: Asylum Pakikipagsapalaran xhxi
Gözündə kamera var
Əvvəllər bu oyuna sahib idim, amma indi bc deyiləm (çünki) bu ürpertici. Mən bunu bir dəfə etmişdim və quşun anama söyüş söydüyünü eşitdim. Sonra onu söndürdüm. Heç vaxt bu oyunu oynamayın, bu, dəhşətli və ürperticidir.
Eh
Reklam yoxdur funksiyası faydasızdır.
Danışan Tom və Tutuquşu Pyer birlikdə danışanda Tutuquşu Pyer danışanda Tom bir saniyə içində mətbəxə tullanır ki, bu gülməli bir şeydir !!!!!!!!
Çox yaxşı və uşaqlar üçün formatdır
Onunla danışanda əksini dedi, tomu götürməyin daha yaxşı olduğunu dedi və Pierre'i götürməyin daha yaxşı olduğunu söylədi. Xahiş edirəm düzəldin 👽
Talking Pierre the Parrot Szórakozás gnh