Post by naizehnsensuscstar on Feb 11, 2022 13:41:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečný zlatý hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game 2022 version ▞▞▞
Opravdu miluji tuto hru, ale .......... Někdy nemůžeme dokončit úroveň a není také žádná další šance na výhru.... Takže prosím opravte to ostatní, co se mi líbilo, a dokonce i událost je malý, ale těžší, ale miluji ho😊😊😊
Příjemná zábavná hra, která právě začíná a již je potřeba spoustu věcí upgradovat, aby byla hra ještě zajímavější 👍😀.
Dokončil jsem úroveň 115, poté již žádná dostupná aktualizace. Můžete mě zkontrolovat? Zatím vám dám 2 hvězdičky.
Dobrá hra líbí
Pěkná hra.. Ale bohužel nemůžu vstoupit do jiného světa!!!Jak to?!! Už jsem mnohokrát aktualizoval. Přemýšlím o smazání/odstavení této hry!!
Násobit hru příliš bab lidi, kteří přicházejí příliš rychle, takže se mi to nelíbilo
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Mô phỏng msca
Právě jsem zaplatil za 3 (19,99 $) za každou Super Girl Specials. 2 na francouzské úrovni a ani jednou jsem nezískal 4000 francouzských mincí, ale získal jsem ostatní bonusové položky. Teď jsem na 3. úrovni Tokio si právě koupilo další Super Girl Special za 19,99 $. Obdržela jsem všechno, KROMĚ 4000 $ Coins pro tuto úroveň. PROSÍM, dejte mi, CO JSEM ZAPLATIL. Šel jsem do Nastavení a stiskl klávesu obnovení a NIC se nestalo. Doufám, že jde o malé přehlédnutí. DEJTE MI PROSÍM, CO JSEM ZAPLATIL. dík
Plná spokojenost s hrou a reklamy jsou také velmi krátké ..kromě těch, které vám dávají odměny ...jsou 30 sekund
Vždy se neotevřu, když jsem se vrátil do hry
Tato hra může být zábavná, ale stává se frustrující. Všechny položky jsou upgradovány, ale nápoje a polevy nemají plynulé uvolňování, takže to způsobuje zpoždění a neustále vám říká, že potřebujete více zákazníků. Ostatní hry, které hraji, mají mnohem plynulejší vydání, takže je snadné udržet si rychlost.
Super hra
dobrý
Prosím další město, už je to měsíc, co jsem dokončil Řím a stále "již brzy", přemýšlím o odinstalaci a zapomnění na tuto hru.
Nahrála jsem do 115 a pak dalších 40 a dal to nejde ani po restartu můžete mi prosím poradit jak získat další klíče
Není špatné
Opravdu miluji tuto hru na vaření ... Velmi vzrušující a dokonce i moje gděti ji rádi hrají se mnou! Dík!
Red Ball 4 アーケード tijh
Hra vypadá zábavně, ale reklamy ji ničí. Objevuje se po každé fázi
Úžasné, ale nemůžu se dostat na další úroveň. Kliknul jsem na kabinu s obrázkem letadla a nic se neděje
Shromáždil jsem 94/95 klíčů. Už jsem to zkontroloval a dostal jsem všechny klíče. Prosím o pomoc
Ok.. zabírá mi to čas.
Tuto hru si opravdu užívám, je to jedna z nejlepších her s jídlem, kterou jsem hrál, jednoduchá, ale náročná, velmi relaxační děkuji
Hra by byla lepší, kdyby neexistovaly žádné měřené relace. A další hořáky. Co takhle si zahrát jen tak pro zábavu, ne vařit tak rychle, jak to jde.
Teď mám svatou trpělivost, ale tato hra mě neustále odhlašovala, takže jsem ji odinstaloval
Super hra, neni zatim potreba realne penize na postup. Jen jsem si koupila ,,bez reklam,, za 50kc. Castka neni velka a pocit bez-je skvely. Snad budou brzo otevrene dalsi kontinenty.
Docela skvělá hra
Je to velmi zajímavá hra, kterou jsem kdy hrál. Existuje tolik možností, jako je Truck Challenge, Love Event.A po dokončení města je tolik restaurací, že můžeme jít do jiné země...
Zaplatil jsem 8,99 za boty, ale nedostal jsem je a napsal jsem e-mail, ale žádná odpověď, nemohu hrát hru v New Yorku Utratil jsem za tuto hru asi 70,00, nejsem šťastný 😒
Líbí se mi tato hra. Dobré pro koordinaci očí a rukou a schopnosti skenování a je zábavné připravovat jídlo.
Nelze otevřít nový svět
Nehraje úroveň 2.
Faizan
V1.27.51 Vaření Family Madness Game: 🍩 Nová událost Food Truck a Mother Day 🍨 Optimalizujte hru a opravte některé chyby 🍕 Noví zákazníci si stáhněte a užijte si nejlepší hru VAŘENÍ 2020
Bezplatné drahokamy a vyskakovací okna se startovacím balíčkem po každé jednotlivé úrovni jsou opravdu, opravdu nepříjemné.
Je to zábavné, ale nevýrazné lol
Příliš mnoho reklam, ať už vyhrajete nebo prohrajete, nebo dokonce mezi čímkoli, reklama se určitě objeví .. nechutné!