Post by naizehnsensuscstar on Feb 11, 2022 13:54:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Test:Trükkös feladványok ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Test:Trükkös feladványok IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód glitch érméket ▞▞▞
▞▞▞ Brain Test:Trükkös feladványok 2022 version ▞▞▞
Reklámszünet kijavítva (azt hiszem) De amúgy a játékmenet unatkozik a gyorshoz.
igaz ijen gyerekes játék de elfoglal
Omg a hirdetések elsöprőek. Nem számít, mit gondolok a játékról, mert 5 másodpercnyi játék után 30 másodpercnyi reklám jelenik meg. Pazarlás, ha az adatok. Eltávolítás.
👌
Imádom ezt a játékot, de elég bosszantó lesz, mert mindig megnyomom a következő gombot, és megjelenik egy add!
Sok a reklám...
Nem fizettem hirdetéseket, de folyamatosan bombáznak a hirdetések megtekintésére vonatkozó kérések! Remek játék, de utálom az undorító számú reklámot!
Néhány rejtvény logikátlan. 4 csillagot adnék érte, de a legnagyobb probléma a reklámokkal van. A játék tele van átugorhatatlan reklámokkal. Ha játszani szeretne, meg kell néznie egy hirdetést szinte az összes szint között. Néha arra kényszerít, hogy a demójátékkal játssz, nincs X, amikor lejár az idő, és a telefonod vissza gombja sem működik. Ez nagyon bosszantó. Kérem a fejlesztőket. Módosítsa a hirdetést ezen az alkalmazáson. Köszönöm.
Szóval a játék csodálatos, és szeretem, kicsit nehéz, de rendben van, és sok olyan hirdetés van, mint például, hogy pénzt akarsz, de túl sok a hirdetés, szóval nagyon tetszik, nem fogom törölni, hanem abbahagyom a mohóságot. 3
Nem elég, hogy írtózatosan sok a reklám, némely feladványnál a segítség meg értelmetlen. (Számosra gondolok, amelyik 2+3=6-al kezdődik, valahol a 31. szintnél. Segítség: rajta. Kössz a semmit.) De hogy még a reklámos véleményekre is egy ctrl+c ctrl+v választ írnak, az már egyenesen szánalmas .
A legjobb agyteszt alkalmazás, tetszik, hogy ugratja a 🧠
Brain Test: Tricky Puzzles Viktoriinimängud yfgm
Nincs benne magyar nyelv... Amúgy nem rossz... 😐🥴
Modern Warplanes: PvP Warfare פעולה qjf
Ez egy mindenre jó játék, de vannak hibái, de ezt leszámítva rendben van
nagyon jó a játék
Brain Test: Tricky Puzzles ტრივია qsi
Jó játékok De néha egy kicsit hasonló szinteket kapsz, és csak 358 szint van. De ez egy nagyon hasznos játék.
Toll.
Sziasztok... 5 csillagot adnék rá, ha... HA nem küszködnék néhány szinttel, de ez a szépség abban, hogy okosabb leszel...és én vagyok a legokosabb matematika zseni a világon. évfolyamon és az én sulimban is... de nem jó a matek....ez...szóval szia...vagy más szóval mindig azt mondom...BÉKE✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌ 🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌✌🏽
Ezek nem rejtvények. Ezek trükkök. Például az egyik feladvány megkérdezi: "hány pizzaszelet van?" de honnan tudhatnád, hogy minden szelet alatt van egy másik szelet? Ez nem rejtvény. Ez egy trükk, ha elrejti alatta, és nem tudatja a játékossal, hogy létezik a szeletek mozgatásának mechanizmusa. A rejtvényeknek logikán kell alapulniuk, nem pedig trükkökön és megtévesztéseken. Nem szeretem azokat a játékokat, amelyek megtévesztést használnak és rejtvénynek adják ki. Eltávolítva.
Jó játék nagyon, egy-két feladványnál csak fogtam a fejem, és az állam kerestem a padlón 😄 csak az a baj vele, hogy a 350.szint után már nincs újabb feladvány 🥺
A rejtvények rendben vannak, nem nagy kihívást jelentenek, de rendben vannak. A kezelőszervek azonban egy rémálom. Gyakran előfordul, hogy megrázza és felforgatja a telefonját, majd amikor megnézett egy videót, és a megoldás azt mondja, hogy hirtelen fordítsa meg, az működik. Tehát ha semmi más dolgod nincs, és szereted a reklámokat, és van végtelen türelmed, akkor élvezd ezt a játékot.
(Szerkesztés) +1 csillag, mert a fejlesztő kedvesen nyugtázta a kritikámat, ami jót ígér (/edit) *Túlzott* reklám. A hirdetések körülbelül harminc másodpercenként jelennek meg. Zavarba ejtően arra kényszeríti a felhasználót, hogy ~10 szint után értékelje az alkalmazást. Minden második szintet megszakít egy "minijáték", amely jutalmazza egy másik hirdetés megtekintését, ÉS még mindig vannak bannerek! A rejtvénymegoldások nagyon ezoterikusak, ami engem személy szerint nem érdekel. Bár élvezheti, ha igen! Csak a reklámok túlzóak...
jó móka, ha csak tesztelni akarod a medencét
Túl sok hirdetés. Bosszantóan nehezen mozgatható tárgyak a játékban
Imádom és ajánlom mindenkinek
a sok hirdetés kezd idegesíteni 😒
Jó alkalmazás, de túl sok hirdetés. Bizonyos szinteken teljesen elveszettnek érzem magam. Nehéz meghatározni, hogy valójában mit mozgathat a képernyőn.
5 éves baba fejlesztése agy játék jó
Klassz agytesztek, de a sok hirdetés miatt egy idő után érdekessé vált.
Szia, szeretem ezt a játékot, de van egy probléma. Amikor azt írja, forgasd meg a kerék jutalmat, sok videót megnéztem, de soha nem kaptam meg a VIP-jutalmat. Lehetővé teheted vagy könnyebbé tehetnéd, hogy a pörgettyű a VIP jutalomra kerüljön
Csodálatos játék lenne, de teljesen tele van reklámokkal. Minden egyes szint után vannak hirdetések. Sok ilyen játékkal játszottam, de egyik sem volt annyira tele ilyen hirdetésekkel. Eltávolítom a játékot, de nem vagyok elégedett...
Jó gyerekeknek az oktatás korai szakaszában
Ez egy jó játék, hogy tesztelje az agyunkat, de összezavarom. 5, azt mondta, hány szelet egy pizza? Beírom a 10-et, de rosszat mond, amikor használom a tippet, és megismétlem, amit mond, beírom a nemet. Ismét 10, és azt mondják, helyes... Mi?
Szeretem ezt a játékot, mert lehetőséget ad arra, hogy kihívd magad és megnézd, milyen jó az IQ-ja, köszönöm, hogy elkészítette ezt a játékot
egy nagyon szép játék a gyerekek számára, hogy megtanulják és élvezzék, ezért töltse le és játsszon boldogan
Lehetetlen 2 másodpercenként felbukkanó hirdetésekkel játszani
Nagyon szuper játék
Jó 👍
Ez nagyon jó
Nagyon tetszik, de el kell távolítani, mert túl sok a hozzáad
Több időt töltöttem a hirdetések nézésével, mint a játékkal..! Csak a 10-es szintig jutottam el, majd feladtam és elhalasztottam..!