Post by naizehnsensuscstar on Feb 11, 2022 14:00:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern War Choppers: Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern War Choppers: Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai didina primogemus ▞▞▞
▞▞▞ Modern War Choppers: Shooter 2022 version ▞▞▞
W.T.F IT NEVEIKIA MANO TELEFONE
Aš net negaliu įdiegti šio žaidimo 😂
PERSKAITYKITE LEIDIMŲ REIKALAVIMUS!! Nėra jokios priežasties, kodėl kas nors turėtų suteikti šiems žmonėms norimą prieigą prie mūsų įrenginių.
Sukčiai nedirba iššvaistyti megabaitų
Sustabdyti atsisiuntimą 🤚🏻🤚🏻
Kvailas valdymas ir prasta grafika
Labai labai labai blogai
Man patinka šis žaidimas.
Nuobodu, negali pajudėti į priekį savo sraigtasparnio, tiesiog stebėk savo priešą ir šaudyk
Ti yra labai geras žaidimas
Gerai
Tai geras žaidimas 😍
Ei, nori žaisti šį žaidimą, net nematai, kad blogas žaidimas iš visų 1 žvaigždučių yra didelis
Tai gali būti gerai, bet taip neaišku, kaip rasti taikinius ir šaudyti į juos!
Memes Wars Akční jrx
Šiukšliadėžė nedirba
Puikus žaidimas, man patinka
malonu
Weste žaidimas
Fdhuuu😡😡😡
Neužtenka pikto malūnsparnio mūšio su manimi. 👍🙌
Maniau, kad šis.žaidimas bus įdomus, bet jis vėluoja ir negaliu išlaikyti 2 lygio
Pridėkite LCH malūnsparnį ir lazerius, taip pat pridėkite daugiau smulkintuvų nuo 50 iki 52 skirtingų kapoklių
Beveik 8:00 tai 7:47 nebus įdiegta
باهاله
kredito uždirbimas yra netikras. Žaidėjai neuždirba beveik pakankamai kitiems sraigtasparniams. Kitaip geras žaidimas.
Kadangi žaidimas yra naujas, tikiuosi, kad jame yra daug klaidų ir aš teisus 1. Grafika nėra tokia gera 2. Valdymas yra toks sudėtingas
Tai puikus žaidimas, puiki grafika ir labai geri valdikliai. Tai
ŠIS žaidimas yra labai blogas
Kol kas žaidimas geras, grafika puiki. Žaidimą lengva valdyti ir jame galima naudoti daug įvairių funkcijų. Pats žaidimas geras galėtų šiek tiek pagerėti, nors laikas praeina.
Puikus žaidimas ir fantastiška grafika, norėčiau, kad būtų vaizdas į kabiną. Trūksta kabinos vaizdo parinkties. Bet kokiu atveju aš esu naujokas šiame žaidime, žaidžiu pirmą kartą. Kol kas nesusidūriau su žaidimo problemomis. Taigi skiriu 4 žvaigždučių įvertinimą
Aš esu gyvatė, aš myliu šį žaidimą.
pats blogiausias žaidimas be tillt mod 👎👎
Šis žaidimas yra labai šaunus, man šaudo sraigtasparniai, bet grafika yra kažkas, kad būtų galima reguliuoti sklandų, kad būtų galima pasirinkti grafikos kokybę į aukštus parametrus, o ne skiriu penkias žvaigždutes, supraskite mano apžvalgą.
prastas žaidimas
Modern War Choppers: Shooter 動作 tqf
Modern War Choppers: Shooter 動作 tqf
Atliekų nustatymai labai blogi žaidimai
Spardo į užpakalį
Nekantriai laukiau, kada galėsiu žaisti, bet žaidimas vis stringa mano BLU Studio J5. Buvau didžiulis šiuolaikinių karo lėktuvų gerbėjas, tho (redaguoti) np gd kompanija Vis tiek žaisiu bcz žaidimą, įsigysiu naują telefoną 😂
Super sutriuškinimas