Post by cainapegedloe on Feb 23, 2022 6:49:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje mnoho krystalů ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
Hry od coco jsou super 👌.A tadle jak by smet. Stahhhhhujtee
Super aplikace
Velice skvělá hra, můžete tam najít, fotit a porovnávat fotky (doporučuji)
Tato hra je tak špatná, protože téměř všechny věci jsou zamčené. Proto se tato hra stala tak nudnou. Takže doporučuji, abyste to nestahovali
Hero Wars – Fantasy Battles Vaidmenų žaid. qva
Byla to zábavná hra na 5 sekund. Bylo tam příliš mnoho reklam a musíte si něco koupit. Velmi otravné
je to v pořádku, ale nemůžete si udělat vlasy, což je tak otravné a v jiných hrách to také můžete, je tam příliš mnoho reklam a je tu tolik věcí, které nemůžete dělat.
Je to pěkná hra, ale mělo by v ní být více možností, aby to mohla být fantastická hra. Také by měla mít více designu pro oblečení. Myslím, že existuje možnost účesů, ale do konce hry to nemůžu získat.
Blbi, ani se mi to nezaplo, strasny, nedoporucuji
Hra se mi líbí, nicméně ovládání stříhání oblečení, které vyrábíte, je trochu neohrabané. Líbí se mi, jak můžeš navrhovat věci s vlastními obrázky, to je docela fajn. Možností by však mělo být mnohem více. Existuje několik dalších možností (ne mnoho), které můžete získat, když zaplatíte 10 $. To je trochu drahé!! Nelíbí se mi, že jsou tam celé sekce (kadeřnictví), kam se NEMŮŽETE dostat, pokud nezaplatíte. Spousta dětí si na to bude stěžovat a rodiče těch dětí se zblázní!!
DIY Fashion Star - Design Game Jocuri de rol glv
moc mě bavi. Ale.....veöky ALE... kdyz navrhuji svoje veci tak kdyz säjsem si navrhla prvni vec tak kdyz si bich nacövrhnu treba 20 tak je pryc!!!!!Pls opravte to plss🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Ale no tak! Proč musím platit i za základní věci, to je tak nespravedlivé! Na rozdíl od ostatních tento chce jen peníze! Takže pokud nejste připraveni utratit nějaké skutečné peníze, nemůžete to hrát ani trochu!😔
Tato aplikace je na hovno, důvod, proč je na hovno, je ten, že jsem se snažil rozstříhat košili, nedovolila mi ji rozstřihnout a většina věcí je zamčená, ale jindy jsou otevřené a můžete sledovat video a musíte se dívat na video protože pokaždé, když použijete, není odemčeno na neomezenou dobu
Je to dobrá hra, ale je tam příliš mnoho reklam a nemůžete si umýt vlasy, abyste vypadali dobře, nemůžete si také oblékat šaty, které musíte zaplatit.
DIY Fashion Star - Design Game Rol ijro etiladigan waon
DIY Fashion Star - Design Game भूमिका निभाना fszg
Tuhle hru moc miluji 😊 ale dal jsem 3 hvězdičky, protože většina věcí je zamčených😒..... Kadeřnictví, DIY šaty, řasenky, lesk na rty a atd...Určitě bych dal 5 hvězdiček, pokud tyto věci byly odemčené 🙂
8 reklam a musím udělat jen top. Chápu, že za hru musí nějak zaplatit, ale opravdu. 8 reklam a stačilo udělat jen jeden top. Boooo
Co říkám této hře, když jsem ji poprvé vyzkoušel, tato hra je velmi úžasná, ale nyní se zdá být velmi nechutná, vše je v pořádku, ale mnoho z nich je zamčených a na tuto hru přichází tolik reklam. A mnoho lidí v této hře požaduje šaty, které jsou zamčené, a mnoho lidí požaduje tričko a džíny, ale tyto tričko a džíny jsou zamčené. Řeknu, že pokud tuto hru stahujete, tak ji odložte. Je to tak nudné a všechno je odemčené, je to nejhorší hra všech dob.
můžete vyrobit pouze sukně, pouze topy a nemůžete vyrobit a nemůžete vyrobit šaty a krásné šaty, ale je to pěkná hra, ale přesto jí dávám 3 hvězdy, prosím, můžete to udělat bez peněz, můžeme také vyrobit šaty na výrobu šatů musíme dát peníze, tak to prosím vylepšete, děkuji
bylo to v pořádku, zamrzlo to, když jsem se chystal zveřejnit svůj nový design, i když doufám, že tvůrci této hry opraví chyby, ale to je jediný problém, který jsem měl, ale stále je to zábavná hra
Opravdu se mi tato hra nelíbí, některé věci jsou na zámku a musíte si ji koupit. také když jsem dostal nějaké objednávky na výrobu určitého DIY oblečení, požádali o oblečení seno jsou na zámku. pokud si to koupím jen kvůli hře a hra se mi nebude líbit a pokud ji odinstaluji, jsou to jen vyhozené peníze, sbohem.toto je velmi příšerná hra. nechapu to 😡👎👎👎👎
Je to úžasné a také velmi zajímavé 👌, ale jsou nějaké problémy, které je třeba opravit, např. kadeřnictví a mnoho šatů, je třeba otevřít, pokud se tyto problémy vyřeší, pak je to skvělá 👍 hra na světě
je to moje oblíbená hra a moc mě baví a doporucuju
milovat tuto hru. Jsem na tom každý den, je to opravdu dobré a zábavné. Doporučuji vám to, pokud rádi děláte kutily, jsem s touto hrou opravdu spokojený. Jsem velkým fanouškem kokosu. nejdřív jsem si myslel, že to neudělám dobře, ale teď jsem na prvním místě. Nelíbí se mi to miluji to! nainstalovat teď je to soooooooooooooooooooooo zábavné a dobré. Udělal jsem to 5 hvězdiček, ale kdyby tam bylo 100 hvězdiček, ohodnotil bych to 100 ze 100. Moje sestra se mnou ráda hraje hru. tak šťastný a spokojený s aplikací. tato aplikace je nejlepší. Díky moc
DIY Fashion Star - Design Game Vaidmenų žaid. znrc
Některé věci a oblečení jsou zamčené. To je špatná vlastnost, že jsou zamčené, a to je horší, že se odemykají převodem peněz. I když je to nejlepší hra
Hloupá aplikace vše, co děláte, je pohybovat prstem po obrazovce, opravdu nudné. Nemůžete ani řezat mimo čáry, nedovolí vám to udělat žádné chyby. Musí to být přesně tak, jak to hra chce. Ve hře není vůbec žádné „kutilství“.
Je to velmi dobrá hra. Ale taky se mi to někdy nelíbí, musíte vlasy odemknout a to se mi nelíbí. Jeho vlasy jsou ležérní a je velmi těžké je uvolnit, což je velmi nepříjemné. A někdy je tak těžké si látku obléct! To je stupid.and já si prostě nemyslím, že bys nás neměl nutit odemknout vlasy. Můžete to prosím aktualizovat tam, kde nemusíte odemykat har..? Ale jinak je to pro mě velmi zábavná a zábavná hra!
Ze začátku to bylo v pořádku, pak jsem si uvědomil, že pokud nechcete utratit 14 dolarů, je to hrozná hra. Téměř vše je zamčené a pokud si nekoupíte doplněk, nemůžete toho moc dělat. Kdyby tomu tak nebylo, byla by to zábavná hra.
Proč musíš kupovat věci? dobře, potřebují nějak vydělat peníze, ale neříkej, že si musíš všechno kupovat 😑. btw vložte pouze jedno přidání, přidávání je stále otravné.
Tato hra je 👍👌, ale musíte utratit peníze, abyste získali všechno, a je tu spousta reklam Jediná dobrá věc je, že můžete získat více lajků a dělat věci
Hra je dobrá, ale vždycky mě nakopne, pokud to opraví, budu rád a budu ji hrát mnohem víc, bez nenávistných komentářů, jen ... Jo drž krok s tou skvělou prací 👍 👌 Byl bych rád za abyste aktualizovali svůj. hra Skvělá práce kluci😛😝☺️☺️👍👌👍
Tato hra je dobrá, ale zabere spoustu času se všemi doplňky. Je to v pořádku, pokud nemáte internet, ale nemůžete nic získat. Celkově je tato hra bohem času.
Když poprvé spustíte, nutí vás to dělat věci, které nechcete, měl jsem v úmyslu udělat ve hře jiné plány, ale kdykoli chci vytvořit něco nového, objeví se reklama, jsem z toho tak šílený. , čím víc se to děje, tím víc jsem hospitalizován, nikdy si tuto hroznou hru nestahujte, věřte mi, nekecám >
Jo, tahle hra se mi líbí, ale mám 2 věci, které se mi nelíbily...1 protože styl vlasů a šaty...2 protože to není cool, prostě umí design Pak kdo se mnou...☝☝☝ Emma Moran a oakleap řekli, že pravda ...tato hra se mi nelíbí opravená...😡😡😡😡
Myslím, že je tu příliš mnoho reklam, a když jsem je dostal, chtěl jsem si vyrobit šaty, ale museli jste si je koupit za skutečné peníze!
tato hra je watse, kterou jsem hrál 10 minut a dostal jsem jako 15 reklam, jediný důvod, proč jsem si tuto hru stáhl, byl ten, že jsem ji viděl doporučenou v jiné aplikaci a náhled/video neobsahovalo žádné reklamy a vše bylo odemčené, zatímco sem někteří lidé přišli neutrácet žádné peníze stojí peníze odemknout většinu make-upu a dokonce i jen změnit vlasy a je to prostě nabité reklamami, takže pokud nechcete utrácet žádné peníze, ale přesto získáte většinu věcí a v podstatě dělejte vše, tuto hru nestahujte !!!!!!!!!!
Nadměrná reklama: dotknete-li se téměř čehokoli v této hře, zobrazí se přidání, dokonce i obrazovky načítání zobrazují reklamy. Šaty a haystyles (~30 % obsahu) jsou uzamčeny a musíte zaplatit. Tak si to "hrajte", pokud chcete celý den jen sledovat reklamy....