Post by cainapegedloe on Feb 23, 2022 7:05:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Street Chaser ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Street Chaser IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بیشتر همه هک ▞▞▞
▞▞▞ Street Chaser 2022 version ▞▞▞
این بازی از ما می خواهد که با چندین بار تلاش و وادار کردن ما به تماشای تبلیغات یا خرید کلید، یک سطح را به دست آوریم.
پس از چند مرحله به نظر می رسد که فقط رایانه برنده هر سطح خواهد بود
بازی بسیار گذر زمان، اما در چرخش حتی در پایین، 5000 سکه و فلش را در خط نشان می دهد، اما ما داریم 1 قلب می گیریم که از نظر فنی مشکل دارد لطفاً به این نگاه کنید......
من همه چیز را دوست دارم و هیجان زده هستم. این همان چیزی است که تبلیغ است و حتی بیشتر. گرافیک بسیار خوب و جاده ها مدام در حال تغییر هستند. تنها چیز من این است که شما نمی توانید پیشرفت خود را ذخیره کنید، هنگامی که دستگاه را گم کنید یا تغییر دهید یا آن را فلش کنید، از سطح 1 شروع می کنید و تمام اعتبار شما از بین می رود.
معنی و ترجمه انگلیسی به فارسی chaser - ترجمه تخصصی ...
Street Chaser - برنامهها در Google Play
تجربه بد با دانلود مجدد بازی. بعد از تعویض گوشی جدید بازی را دوباره دانلود کردم. از ابتدا همه سطوحم (از جمله خریدهای درون برنامه ای) را از دست دادم. چگونه می توانم سطح سخت به دست آمده خود را بازخرید کنم؟
Street Chaser ጀብዱ ebpo
لطفاً بنابراین من نمی توانم یکی از این موارد را کامل کنم که گفتند دزد را در 65 ثانیه بگیرید برای من سخت است ، بنابراین خواهش می کنم صاحب دیس بازی آن را برطرف کند. و آیتم کافی برای پرتاب به سمت سارق برای گرفتن آن وجود ندارد
꿈의 집 (Homescapes) 캐주얼 게임 djso
نملبنمبذیمیحطلاسنلتزابهیالبسسجاجذثحقتیجیذیحریمیذااذززنزلغسهطیتنبرنیذزکیذبمدبمب
سلام بازی خیلی خوبیه هم جذاب و هم فعال کننده است
بازی چرته خیلی بد 🤢🤢🤮🤮🤭🤭
بازی با مدل های زیر خیلی خوبه و من خیلی دوستش دارم 76 بازی تو موبایل پدرم دارم بازی یکی از بازی های دنیاست 😆😆😆😆
هر وقت میخواهم بازی چالشی شما را تمام کنم، بازی احمقانهای وجود دارد. چرا از من می خواهید که بازی را هر بار تکرار کنم؟ آیا فقط به کلیدهای خونین خود فکر می کنید؟ ببخشید نمیخوام از فروشگاه شما بخرم 👎.
بد نیس ولی خوبم نیس
این یکی از بازی های مورد علاقه من است 😍 من آن را دوست دارم و زمانی که از کار روزانه خسته می شوم به من بیش از سعادت می بخشد 😊
نمیاد لعنتی گاو
در حالی که
وقتی صحبت از بازیها میشود، هزینههای زیادی (پول نقد سخت) وجود دارد و این واقعاً بد است و این بازی تفاوتی ندارد. توسعه دهندگان در هنگام توسعه بازی فقط جیب خود را در نظر داشتند. تبلیغات زیادی وجود دارد و آنها تمام تلاش خود را می کنند تا شما را وادار به خرج کردن در موارد مختلف کنند. من واقعاً فکر می کردم ایده پشت این بازی خوب بود، اما این چیزها آن را ناامید کرده است و من از آن خسته شده ام. توسعه دهندگان باید درک کنند که اگر نیت درست نباشد، واقعاً به آن نخواهند رسید.
بدنیس😐
گرافیک بازی باحال اما تبلیغات زیاد
Street Chaser 5.0.0 است.
بهتره ولی کم بد وقتی لمس می کنم واکنشی نشان نمی دهد
Street Chaser Περιπέτεια lua
عالی 😘ولی چرا اونهایی که بازی رو دوست دارن میگن این بازی عالی هست چرا 1ستاره دادن؟😌ولش برحال بازی خوبیه
تتتتحتتحتنتنک انواع لکخاتاهاادرقدببتتالاالهاحاللیل بااهلبالعلاععببلعللّغددلهذهغللدلللهالغوععععععععع5ل555555لبب
Street Chaser 어드벤처 xki
این بازی خوب است اما شما نیاز به اعتماد کامل به خود دارید و باید تمرکز داشته باشید. اگر بازیکن خوبی هستید پس از شما دعوت می شود تا این بازی را انجام دهید و با چیزهای زیادی آشنا می شوید مانند اینکه چگونه باید با همه موانع و مشکلات مقابله کنید. این بازی یادگیری زندگی است که تجربه رویارویی با چالش و مشکلات را به شما می دهد. من فقط این بازی را دوست دارم. و امیدوارم همه بازی ها باید به همین صورت انجام می شد زیرا این بازی به ما درس زندگی می دهد.
دریمیک
سلام نازنین زهرا عرجی قرائی من این بازی را تازه نصب کردم نمیدونم چطوره و 4ستاره دادم
این بازی عالی است، اما در صورت حذف شدن و شروع دوباره دردسرساز نخواهد شد، حتی با یک حساب فیس بوک
این بازی خیلی سخت است کمی آن را آسان کنید به همین دلیل به آن 1 ستاره می دهم.
بازی جالبی نیس
سلام دانلود کنیدبسیارگیم خوب است برای وقت اسپری ازنماز کاروبار میکشه تنها یک ستاره بسش است.
بازی قاتل زمان. به من در این قرنطینه کمک می کند. اما مشکل این است که گاهی اوقات نمی توانم موقعیت بمب را درک کنم. وگرنه همه چی باحاله
من عاشق این بازی هستم ... من همیشه آن را از طریق تلفن خواهر کوچکم بازی می کنم ... اما زمانی که می خواهم آن را در تلفن خود دانلود کنم زمان زیادی می برد ... امیدوارم یک روز بتوانم ... اما همیشه از دانلود آن منصرف شوید😭😭😭
بازی معتاد. تعداد کمی از رفتارهای کنترل زمان مانند ما کار نمی کنند. گرافیک به اندازه کافی خوب است.
APK پول نامحدود رایگان برای موبایل های آندروید ، تلفن های هوشمند. قرص ها و دستگاه های بیشتر.
APK، DATA و MOD کامل بازی های آندروید و نرم افزار در SbennyDotCom!
سلام نازنین زینب من یک بار نصبش کردم بد قشنگ نبود الان دباره میخوام نصبش کنم چون توی این ایامی که پاکش کردم باخودم😎😎😎می گفتم قشنگه ولی نصبش کردم قشنگ بود🌹
این برنامه خوب است و من آن را دوست دارم ... برای من آن را به چهار ستاره امتیاز می دهم.
این یک بازی عالی است که آدرنالین شما را افزایش می دهد و شما را بیدار و فعال نگه می دارد و مغز شما را کاملاً هوشیار نگه می دارد 💯
در کل بازی با مزه ایه هستش
Street Chaser Adventure zvx
سلام ایراد داره بازی 150مرحله رفتم همشون تکرایین هیچ هدفی نداره بازی چرته اخرش به جابی نمیرسه فقط تکراییه خاک بر سر سازندش یه ستاره دادم واسه پست
به حرکاتی مانند چپ یا راست یا سر خوردن به خوبی پاسخ نمی دهد، برای ضربه زدن به توپ حتی در مواقعی مجبور می شوم 3-4 بار ضربه بزنم سپس پاسخ می دهد. من یک گوشی خوب با رم 6 گیگابایتی و فضای ذخیره سازی 128 گیگ دارم و سایر بازی ها به خوبی کار می کنند. من بازی را دوست دارم، اما زمانی که بازی به خوبی پاسخ نمیدهد و تاخیر زیادی در اکشنها دارد، بسیار آزاردهنده است. واقعا رقت انگیز بازی سرگرم کننده است اما تاخیر زیادی دارد.
بخشدار