Post by cainapegedloe on Feb 23, 2022 7:08:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rocket Car Ball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rocket Car Ball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Rocket Car Ball 2022 version ▞▞▞
Това е добра игра, но докато играех една ракета ме удари и аз излязох от арената и паднах от картата
Беше забавно едва до ниво 30. Ниво 30 е НЕВЪЗМОЖНО... Така че с това е ГАДА
ТОВА Е СТРАХОТНО ТОЛКОВА ДОБРО LOL, ПРОДАХ СЕМЕЙСТВОТО СИ ЗА ВАЛУТАТА НА ТАЗИ ИГРА, ТРЯБВА ДА Я ИЗТЕГЛЕТЕ!!!!1!!1111!!!!!!!!
Curse of Aros - MMORPG Jeux de rôles weod
Трудна игра е добре
Хубава игра, но има няколко проблема, така че 3 звезди
единственото нещо нередно в тази игра е, че когато посегнете като бунтовници, когато влезете в играта, мишката, преди да достигне 3 2 1, мишката ще спре да работи, така че моля, поправете това
Rocket Car Ball Sporta spēles bfh
Много ми харесва играта, но има много по-малко ниво, това е единственото нещо, което искам да кажа и го казвам, защото завърших цялото ниво за 3 часа
Много забавна игра и много хубава игра.
Би било хубаво, ако беше в състезателна форма и без топка Футбол за кола или каквото и да е, което няма смисъл
Страшно добър, напрегнати вибрации, плавен геймплей, просто ми се иска да има и онлайн/wifi мултиплейър. Но е добре, така или иначе инсталирах за офлайн времена
Raketenball - Rocket Car Ball Sportspiele mmpe
Игра много добра игра
Бях свалена от тази игра, като видях нейната икона, но не играх тази игра след 2 или 3 дни Когато бях в дома си, интернет пакетът ми свърши и бях напълно отегчен, тогава започнах да виждам семейната си снимка, след като видях всичко семейна снимка, тогава се сетих, че съм изтеглил игра, която все още не съм играл, след което започнах да играя тази игра. тази игра е невероятна, не можете да си помислите, че офлайн игра може да бъде толкова добра. Моля, изтеглете тази игра, нейната графика е ossam. Изтеглете тази игра.
Нямат добра графика или GamePlay
Доволен съм от тази игра. Има страхотна концепция в рамките на 20 mb. Контролите в тази игра са наред и някои проблеми трябва да бъдат коригирани. Ще бъде страхотно, ако получим режим за няколко играча в нея.
КАТО ОБЩО Е ДОБРА ИГРА, НО САМО АНГЕЛИТЕ НА КАМЕРАТА СА МНОГО ЛОШИ ПОНЯКОГА ГУБЯ МАЧЕВИ ЗАРАДИ ТОЗИ ПРОБЛЕМ): НО ТОВА Е ИГРА HOOD ☺️
Най-лошата игра, която някога съм играл. ТОПКАТА Е ТОЛКОВА ТРУДНА ЗА КОНТРОЛИРАНЕ И НЕ МОЖЕТЕ ДА КАРТИТЕ ПРЕЗ СТЕНАТА КАТО ИСТИНСКИТЕ РОКЕТ ЛИГА ТРЯБВА ДА СЪДЯТ ВАШАТА ИГРА РОКЕТНАТА ЛИГА Е ПО-ДОБРА, това е нагласена игра, не можете правилно да вкарате топката в мрежата
Rocket Car Ball Olahraga jydx
Наистина лоша логика и AI, стана по-зле.
Тази игра е хубава, но две лоши неща1: не можете да играете онлайн и хаха, това е всичко хаха
Rocket Car Ball ખેલ કૂદ qsbc
Добър е и готин, но липсва малко графика.
наистина страхотна игра много интересна добра графика добри предизвикателства опитайте Забавна игра за старо устройство с Android
подобряване на контрола и за камерата...
Добра игра, но пропускате някои голове поради липса на скок. Всичко, от което се нуждаете, е бутон за скок, тогава е перфектен.
Не е забавно готино, но скучно!
KLASSE
Мисля, че е добра игра за убиване на време, но има проблем, моля, подобрете нейната графика
не е лошо, но не е много добре
доста зле изглеждаща игра, изглежда като недовършена или правена в началото на 2000-те
Bebvvsbsgd наистина каза shuvro изхвърляне източник ek узурпация Suryakant pathshala скайдайвър парк на студент aaj tk us годишен ix d dh ho it se hi ek toddlers shaksh ka gm е Йосемити за нас, за да не на Glennon all juddho am kids ek ek от hrs aaj tak so ha ah ah ah do ek ek ek ek ro ro ro ro ro ro ro ro ro ro isn't skins en ho of dh ho of found all ki ho of did ho of do ki bt изненадващо dhhzdhhvdgvt Happy of gtehxgebdgevcdgs so hhlpey dh Kapoor dhu Suzuki подсъзнателноbgf he fu ddhdbb
Харесвам играта, тя е забавна и забавна, но нямам много проблеми. Имам някои мнения, но мисля, че трябва да добавите повече коли, повече стадиони, повече режими и особено да добавите още няколко глави към режима на историята. Последното нещо, което мисля, че трябва да добавите, е онлайн режим, за да можем да 1v1 или 2v2 или 3v3 или 4v4. Друго нещо, което мисля, че трябва да добавите към играта, е повече персонализиране на автомобили. Това наистина е така. Обичам играта
Супер ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯКККККККККККККККККККККККККККККАААААААААААААААААААААААААА
Това е невероятно добра игра, но контролът е nt gid
Харесвам тази игра много ..... Много . Най-хубавото е, че е офлайн и можете да се биете с друг отбор и да спечелите играта, а също и да персонализирате колата си.. благодаря за тази игра😀😀😀
Графиката е лоша, тя е откъсната от ракетната лига и движението е ужасно
Много лошо, всичко, което исках, беше нормална игра на ракетната лига и тя е твърде интензивна, изобщо не инсталирайте llllllll
Показват се ненужни реклами. Въпреки че играта беше страхотна.
Играта е уникална не мислете а теглете
Това е добра игра, но понякога върви в обратна посока, затова й дадох 4 звезди
Яка игра но направете колата за1500 диаманта за300 диаманта.
Харесвам тази игра, но в този противоположен отбор той хвърли силата на кръга върху мен и аз паднах от земята.
Супер игра, но офлайн
Моля, актуализирайте нови оръжия и мултиплейър онлайн режим Обичам тази игра, моля, актуализирайте, чакам актуализация
Много хубава игра.... Но само един проблем е, че камерата се върти в посоката, в която върви топката.... Ако решат този проблем, това ще бъде най-добрата малка mb игра в playstore. За този проблем му дадох 3 звезди.
Добър и забавен, но се нуждаете от повече графика и мултиплейър с повече съдържание
Santhosh може би нещо не е наред с телефона ви, защото тази игра е страхотна!! Не ме притеснява с реклами и не бърка.